به گزارش گروه استان های تحولات از شیراز، عاطفه کهنسال کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با اشاره به اینکه برخی افراد ماست‌های طعم‌دار و ترکیب ماست و میوه را مصرف می‌کنند، گفت: اضافه کردن برخی مواد به ماست علاوه بر اینکه طعم مطلوب ماست را تغییر می‌دهد، فواید ماست را کاهش داده و کالری آن را زیاد […]

به گزارش گروه استان های تحولات از شیراز، عاطفه کهنسال کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با اشاره به اینکه برخی افراد ماست‌های طعم‌دار و ترکیب ماست و میوه را مصرف می‌کنند، گفت: اضافه کردن برخی مواد به ماست علاوه بر اینکه طعم مطلوب ماست را تغییر می‌دهد، فواید ماست را کاهش داده و کالری آن را زیاد می‌کند.

وی بیان کرد: برخی از افراد بسیاری مواد را برای خوش طعم کردن ماست به آن اضافه می‌کنند که دارای مواد قندی بوده و حجم کمی دارد، اما پرکالری و انرژی زا است.

کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز تصریح کرد: مغز‌ها و آجیل‌ها، میوه‌های خشک شده، عسل، نارگیل رنده شده و تخم کتان از جمله موادی هستند که نباید با ماست ترکیب شوند، زیرا عسل شیرین است و اضافه کردن آن به ماست علاوه بر شیرین شدن ماست کالری آن را بالا می‌برد.

کهنسال ادامه داد: با وجود اینکه حجم و ظاهر میوه‌های خشک‌شده کوچک است، و دارای قند و بالایی هستند که با اضافه کردن میوه خشک به ماست باعث زیاد شدن کالری در بدن می‌شود که در نهایت چاقی و برخی بیماری‌های دیگر را به همراه دارد.
انتهای پیام/ت

خودداری از اضافه کردن برخی مواد به ماست